Om mig

OM MIG


Hur blev det så här? Hur kommer det sig att jag som arbetat med ventilation i över 15 år nu helt sadlat om och jobbar med människors mående i form av fysisk, mental träning och kostrådgivning?


När jag 2014 drabbades av en rejäl utmattning så blev vägen tillbaka en mycket lärorik tid. Jag har ju alltid varit nyfiken på människor, deras beteenden och hur det påverkar dem själva. Nu i den situationen som jag var i så fick jag börja fundera över mitt eget beteende och vart det har tagit mig.


Istället för att dra på sig en offerkofta så bestämde jag mig för att helt byta riktning och skapa förändring. Ett bra och viktigt första steg var ju den fysiska träningen men insåg att jag även behöver ta tag i den mentala delen och då var jag också redo för att bli mental tränare.


När jag nu hittat tillbaka till styrkan, glädjen och balansen i livet så har den resan givit mig både kunskap och erfarenheter som jag gärna delar med mig av. Att få se när andra växer som människor och börjar må bättre är det bästa jag vet med mitt arbete.


Ta gärna kontakt.

Mitt arbete är till för att hjälpa dig.Utbildningar:


- Mental tränarutbildare - Folkhälsan utbildning

- Mental tränare - Folkhälsan utbildning

- Lic. Kostrådgivare - The Academy

- FISAF/EA Personal trainer - Folkhälsan utbildning