Fysisk träning

FYSISK TRÄNING

START

Det här paketet är för dig som vill komma igång med din träning. Det innehåller en träff och ett träningsprogram som blir planerat enligt din målsättning, förmåga och önskningar.

Från 80 euro 

Extra träff 50 euro

NEXT STEP

I det här paketet så blir det en längre träningsperiod där vi planerar upp träningen under hela perioden och gör de förändringar som behövs under perioden för att träningen ska bli optimal. Denna nivå innehåller 2 träningsprogram och 4 träffar som sträcker sig till 8 veckor.

Från 250 euro

COMBI

Ibland så kan det finnas sådant som gör att du inte kommer i gång med träningen. Det kan vara rädsla för att gå till gymmet, vågar inte tro på dig själv eller saknad av motivation.

I det här paketet så kombinerar vi mental träning med fysisk träning för att få bort det som bromsar dina möjligheter att nå dina mål. Programmet består av 5 träffar där vi lägger störst fokus på den mentala träningen.

Från 450 euro

DUO

Att träna tillsammans kan också öka motivationen och det blir lättare att får det gjort. I det här paketet så ingår det ett träningsprogram och en genomgång av programmet så ni sen enkelt kan träna det tillsammans. 

Programmet anpassas utifrån era gemensamma mål. 

Från 120 euro

ONLINE

Passar bra för dig som vill vara flexibel med din träning. Du kan träna hemma, på gymmet, på resa eller kanske utomhus. Programmet anpassas helt efter din målsättning, förmåga och önskemål.

Programmet har du i en app i din mobil eller dator och alla övningar är både med instruktioner och videoklipp så det är enkelt att använda. Genom appen så ser jag också vad du tränat och hur mycket så att jag kan justera träningen vid behov.

Från 50 euro