Träning

Träning

Fysisk aktivitet är en av de viktigaste länkarna i kedjan till att må bra. Att vara fysiskt aktiv behöver inte betyda att man måste träna massor för att det ska ge resultat. När vi tillsammas sätter upp dina mål så kommer vi att ta i beaktande hela din livssituation så att du kan lära dig att träna optimalt utifrån dina förutsättningar.

 

Vad är en personlig tränares uppgift? En PT ska tillsammans med kunden planera upp ett program där man tar i beaktande kundens fysiska förmåga, psykiska förmåga och möjligheten att få programmet att fungera i vardagen.


För mig är det viktigt att hela tiden ha kontroll över din träning så därför använder jag ett program där jag gör träningsprogram som du med hjälp av en app kan registrera sin träning. Appen fungerar i datorn, surfplatta och mobil.

Om man inte vill använda denna app utan vill ha allt på papper eller som e-post så går det också bra.


Träningsnivåer

Start nivå


Denna nivå är en nybörjar nivå så att du enkelt kan komma igång med din träning. Nivån innehåller en träff och ett träningsprogram som blir planerat enligt dina egna mål och behov.

FRÅN 80 €  (EXTRA TRÄFF 50 €)

Brons nivå


På denna nivå så blir det en längre träningsperiod där vi planerar upp träninen under hela perioden och gör de förändringar som behövs under perioden för att träningen ska bli optimal. Denna nivå innehåller 2 träningsprogram och 4 träffar som sträcker sig till 8 veckor.


FRÅN 250 €

Silver nivå


På denna nivå så blir det en kombination av både träning och kost. Här får man tillgång till ett kostregistreringsprogram där du hela tiden har full kontroll över din kost. Jag kommer också att analysera din kost och du kommer att får en skriftlig feedback varannan vecka. Nivån innehåller 8 träffar och 3 träningsprogram och kostregistrering under hela perioden som rekommenderas till 3 månader men kan variera beroende på kund.

FRÅN 600 €

Guldnivå


På guldnivån så blir det en mera omfattande träning. Då gör vi test både före och efter träningsperioden och utifrån test och dina önskemål så sätter vi upp den kost och träning som är det bästa för dig. Nivån innehåller test före och efter träningsperioden, fullständigt kostprogram, träningsprogram och 12 träffar.

FRÅN 800 €

Gruppträning


Gruppträningen kan ske i många olika former både innomhus och utomhus och blir anpassad efter gruppens önskan och träningsnivå.


Online träning


För de som inte har möjlighet att träffas så går det också att får coaching online. Det innebär att du får fylla i ett frågeformulär så att jag får veta vad du vill ha hjälp med och så kommer coachningen att ske via de program jag använder som är enkla för dig att använda och kan användas i dator, surfplatta eller mobil.

© Copyright 2020. All Rights Reserved