Kost

KostKostens betydelse


En viktig del i att må bra är ju att ha en bra kost. Att hålla koll på vad man äter kan ge stora effekter på träningen och välmåendet. En bra kost handlar om att äta rätt saker vid rätt tillfälle. Äter du för lite så blir du trött och dina aktiviteter blir lidande. Med en bra måltidsrytm och lagom stora portioner gör det enklare att hålla en bra kost utan en massa förbud. Små förändringar som varar länge är oftast bättre på längre sikt än intensiva dieter under en kort tid.

För idrottare är kosten väldigt viktig för att de ska prestera bra men det samma gäller oss alla i de utmaninga vi har.

Kosten påverkar oss mycket mer än man ofta tror. Med en välbalanserad kosthållning kan du bland annat påverka hur magen mår, öka ditt skydd mot infektioner, förändra din vikt och mycket mer.

Kostregistreringsprogrammet


Programmet är ett proffesionellt kostprogram där du hela tiden har full koll på din kost. Du har även full koll på ditt energiintag så som protein, kolhydater och fett. Det finns en stor receptsamling med näringsberäknade måltidsförslag och du kan också sätta in dina egna recept. I programmet kan du också sätta in dina aktiviteter så är du får en noggrann uträkning av din energiförbrukning.

Hur kommer arbetet med dig att se ut.


Arbetet kommer att gå till på det viset att jag ger dig tillgång till programmet och du får där registrera din kost i 7 dagar. Jag kommer att göra en analys på din kostdagbok och ge feedback och  förslag på hur du ska förändra din kost utifrån det resultatet som du vill ha. Du kan själv enkelt följa med det som händer.
Från 50 €

© Copyright 2020. All Rights Reserved